Participare 120 ron (20 ron consumație inclusă în preț)

Rezervă-ți Acum Locul – 120 ron (Atenție – Locuri Limitate)


Str. Cuza Voda, Nr. 4, Botosani

Telefon – 0746194687


Program

17.15 – Primirea Participantilor

17.30 – Deschiderea Clubului – Radu Prisăcaru – Coach & Consilier Dezvoltare Personală

17.35 – Auto-Prezentarea Participantilor

18.00 – Cum pierdem și redobândim încrederea în noi înșine – Lucia Cîmpan – Coach

18.30 – Jocul Măștilor – Program de Socializare

19.00 – Program Socializare

19.30 – Închiderea Clubului


ÎNSCRIE-TE ACUM ÎN CLUB ȘI PARTICIPĂ LA EVENIMENTE!

Reguli Single Holistic Club (Clubul Persoanelor Singure):

 1. Accesul este permis doar persoanelor singure: Single Holistic Club este destinat exclusiv persoanelor care sunt singure, fără parteneri romantici sau căsătoriți. Verificarea stării civile poate fi solicitată la intrare.
 2. Vârsta minimă: Participanții trebuie să aibă vârsta minimă specificată de lege pentru a intra în club. De obicei, aceasta este de 18 ani sau mai mare, dar poate varia în funcție de jurisdicție.
 3. Respect și bună purtare: Membrii clubului trebuie să se comporte cu respect față de ceilalți și să respecte regulile generale de politețe și comportament social. Orice formă de hărțuire, discriminare sau violență va fi sancționată și poate duce la interzicerea accesului în club.
 4. Interacțiuni consensuale: În club, interacțiunile dintre participanți trebuie să fie consensuale și respectuoase. Nimeni nu trebuie să se simtă presat sau obligat să participe la activități sau conversații cu care nu se simt confortabil.
 5. Respectarea vieții private: Respectarea intimității și vieții private ale celorlalți membri este esențială. Nu se permite înregistrarea sau fotografierea altor participanți fără consimțământul acestora. Nu divulgați informații personale sau confidențiale despre alte persoane în afara clubului.
 6. Consumul de alcool și substanțe: Consumul de alcool poate fi permis în club în funcție de regulile și reglementările locale. Este important să se consume în mod responsabil. Utilizarea sau distribuirea de droguri ilegale sau substanțe interzise este strict interzisă.
 7. Securitate și siguranță: Clubul va asigura măsuri de siguranță adecvate pentru participanți, inclusiv personal de securitate și supraveghere video. În caz de incidente sau situații periculoase, se va acționa conform protocolului de securitate.
 8. Respectarea regulilor legale și locale: Participanții trebuie să respecte toate regulile și legile locale, inclusiv cele referitoare la fumat, zgomot și orice altă regulă specifică locației în care se află clubul.
 9. Anularea și rambursarea: Clubul poate avea politici specifice referitoare la anulări și rambursări. Este important să se verifice și să se respecte aceste politici înainte de a participa la evenimente sau activități.
 10. Modificări ale regulilor: Clubul își rezervă dreptul de a modifica regulile în funcție de necesități sau situații speciale. Participanții vor fi informați despre eventualele modificări în avans, atunci când este posibil.

Este important să mențineți un mediu sigur și respectuos în cadrul Single Holistic Club, astfel încât toți participanții să se simtă confortabil și să se bucure de experiența de a fi singuri într-un cadru social.

Membru VIP/Cotizație

Membrii VIP ai Single Holistic Club plătesc o cotizație anuala de 100 ron.

Beneficiile oferite Membrilor VIP în cadrul unui Single Holistic Club:

 1. Acces la Evenimente Exclusive: Membrii plătitori pot avea acces la evenimente exclusive și rezervate membrilor, cum ar fi seri tematice, seri de dans sau seri de jocuri.
 2. Călătorii și Excursii Reduse: Clubul poate oferi reduceri speciale sau tarife preferențiale pentru călătoriile și excursiile organizate de club pentru membrii săi.
 3. Training și Dezvoltare Personală: Membrilor plătitori li se poate oferi acces la seminarii și ateliere de dezvoltare personală cu tarife reduse sau gratuite.
 4. Asistență și Consultanță Personalizată: Pot beneficia de sesiuni de consiliere sau coaching personalizate pentru a aborda nevoile și obiectivele lor personale.
 5. Prioritate la Rezervări: Pot avea prioritate la rezervarea locurilor la evenimentele clubului, asigurându-și astfel locurile înaintea membrilor non-plătitori.
 6. Acces la Resurse Online: Pot avea acces la resurse online, cum ar fi materiale de dezvoltare personală sau forumuri de discuții exclusiv pentru membrii plătitori.
 7. Reduceri la Parteneri Locali: Clubul poate negocia reduceri speciale la restaurante, hoteluri sau alte afaceri partenere pentru membrii săi plătitori.
 8. Grupuri de Suport: Pot participa la grupurile de suport ale clubului cu teme de interes pentru dezvoltare personală și socializare.
 9. Acces la Evenimente VIP: Pot fi invitați la evenimente VIP sau la întâlniri speciale cu ocazia unor evenimente deosebite.
 10. Servicii de Dating Online Premium: Dacă clubul oferă servicii de dating online, membrii plătitori pot beneficia de caracteristici și opțiuni avansate pentru a-și îmbunătăți șansele de a găsi potențiali parteneri.

Aceste beneficii sunt menite să ofere Membrilor VIP o experiență mai completă și mai valoroasă în cadrul Single Holistic Club. Ele vor motiva membrii să se angajeze și să se implice mai activ în activitățile clubului și să profite la maximum de oportunitățile de dezvoltare personală și socializare oferite.

No votes yet.
Please wait...