Sâmbătă, 11 Noiembrie, ora 18.00

Rezervă Acum! Locuri Limitate!

Bilet Single – 60 ronCumpără Acum!

Bilet Student & Speaker Academie – 30 ronCumpără Acum!

Bilet Tu + Prieten(ă) – 90 ronCumpără Acum!

  1. Lansarea Clubului de Dezvoltare Personală – Radu Prisăcaru – Fondator HolisticAcademy & HolisticClub
  2. Dezvoltare Personală & Spirituală – Cristina Cojocaru – Coach Spiritual
  3. Vino să Pictăm cu Cafea – Natalia Surdu-Palanciuc – Art Terapeut

Happy Life Centre – Șoseaua Pacurari, nr. 111, parter, chiar în stația de autobuz Petru Poni (vis-a-vis de magazinul Profi). Se poate parca în spatele blocului.

Înscrie-te Acum pentru a Viziona Gratuit Evenimentul de oriunde te afli în Europa!

Sponsor

Un Club Holistic de Dezvoltare Personală este un loc sau un grup dedicat creșterii individuale și îmbunătățirii generale a bunăstării fizice, emoționale, mentale și spirituale a membrilor săi. Acest tip de club este creat pentru a ajuta oamenii să își atingă potențialul maxim și să trăiască o viață echilibrată și împlinită.

Iată câteva caracteristici cheie ale unui astfel de club:

Variație în activitățiClubul Holistic de Dezvoltare Personală oferă o gamă largă de activități și practici pentru a satisface diferite nevoi și interese ale membrilor săi. Acestea pot include terapie, yoga, meditație, terapie prin artă, terapie prin dans, nutriție sănătoasă, coaching, discuții despre dezvoltarea personală, terapie de grup și multe altele.

Abordare integrală: Cluburile holistice abordează dezvoltarea personală dintr-o perspectivă holistică, recunoscând interconexiunea dintre aspectele fizice, emoționale, mentale și spirituale ale fiecărei persoane. Această abordare încurajează echilibrul și armonia în viața membrilor.

Comunitate și suport: Aceste cluburi creează un mediu de suport și comunitate în care membrii pot să împărtășească experiențe, să învețe unii de la alții și să se simtă conectați. Interacțiunea cu alți oameni care împărtășesc aceleași interese în dezvoltare personală poate fi motivantă și inspirațională.

Educație și învățare continuă: Cluburile holistice oferă resurse și oportunități de învățare continuă pentru membrii lor. Aceasta poate include seminarii, ateliere, conferințe, emisiuni TV, podcasturi și materiale de lectură care să îi ajute pe membri să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele.

Practici tradiționale și moderne: În cadrul acestor cluburi, se integrează adesea practici tradiționale și moderne pentru dezvoltare personală. De exemplu, se pot combina tehnici de meditație vechi de sute de ani cu abordări contemporane precum terapia cognitiv-comportamentală.

Respect pentru individualitate: Un Club Holistic de Dezvoltare Personală respectă individualitatea membrilor săi și le permite să exploreze diferite tehnici și practici pentru a-și găsi propriul drum în dezvoltarea personală. Nu există o rețetă unică pentru toți, iar acest aspect este recunoscut și încurajat.

Întâlniri periodice: Aceste cluburi pot organiza întâlniri săptămânale, lunare sau chiar tabere și evenimente de durată pentru a permite membrilor să se implice în mod regulat și să își mențină angajamentul.

În concluzie, un Club Holistic de Dezvoltare Personală oferă oportunitatea membrilor săi de a explora și a dezvolta diferite aspecte ale lor într-un mediu de susținere și învățare continuă. Scopul principal este să ajute oamenii să trăiască o viață mai sănătoasă, mai fericită și mai autentică.

Lansare Club Dezvoltare Personala Iasi www.holisticacademy.ro & www.holisticclub.ro

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...