ZIUA DE ASTAZI CONTEAZA – 12 PRACTICI ZILNICE PENTRU UN SUCCES GARANTAT AL ZILEI DE MAINE | JOHN MAXWELL 58 ron

Cumpara acum Cartea

„Ziua de astăzi contează: 12 practici zilnice pentru un succes garantat al zilei de mâine” este o carte scrisă de John Maxwell, unul dintre cei mai influenți autori și vorbitori motivaționali din lumea actuală. În această lucrare captivantă, Maxwell dezvăluie principiile și practicile esențiale care pot transforma fiecare zi într-o treaptă către succesul viitor.

Cartea oferă o serie de strategii concrete și acțiuni pe care cititorii le pot implementa în viața lor de zi cu zi pentru a-și îmbunătăți performanța și a-și atinge obiectivele. Cu o abordare practică și ușor de înțeles, autorul îi îndrumă pe cititori să-și dezvolte abilitățile de leadership, să-și îmbunătățească relațiile interpersonale și să-și maximizeze potențialul personal și profesional.

Fie că este vorba despre gestionarea timpului, dezvoltarea abilităților de comunicare sau cultivarea unei mentalități pozitive, fiecare capitol al cărții oferă cititorilor instrumentele necesare pentru a-și construi un viitor de succes. Prin exemple inspiraționale și povești captivante, John Maxwell demonstrează puterea obiceiurilor și a practicilor zilnice în formarea unui destin remarcabil.

„Ziua de astăzi contează” este o lectură indispensabilă pentru oricine dorește să-și maximizeze potențialul și să trăiască o viață plină de semnificație și succes. Cu înțelepciunea sa profundă și sfaturile practice, John Maxwell ne îndeamnă să ne asumăm responsabilitatea pentru propriile noastre vieți și să creăm un viitor în care să ne împlinim aspirațiile și să ne atingem scopurile.

ZIUA DE ASTAZI CONTEAZA - 12 PRACTICI ZILNICE PENTRU UN SUCCES GARANTAT AL ZILEI DE MAINE | JOHN MAXWELL www.holisticacademy.ro

ZIUA DE ASTAZI CONTEAZA – 12 PRACTICI ZILNICE PENTRU UN SUCCES GARANTAT AL ZILEI DE MAINE | JOHN MAXWELL www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *