Zeolit_Mineral_Detoxifiant_Natural_www.holisticacademy.ro

Zeolit Mineral Detoxifiant

  • Are o structura microporoasa compusa din nanotuburi cu capacitatea de a absorbi si neutraliza radicalii liberi.
  • Favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, imbunatateste starea energetica la nivel celular si normalizeaza sarcina electrostatica a membranei celulare.
  • Mineralul zeolit reduce stresul oxidativ

Zeolitul, (piatra care fierbe), are o structura microporoasa compusa din nanotuburi cu capacitatea de a absorbi si neutraliza radicalii liberi. Favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, imbunatateste starea energetica la nivel celular (in urma transferului de electroni zeolit-radicali liberi). Normalizeaza sarcina electrostatica a membranei celulare. Mineralul are actiune regulatoare a nivelului Ph-ului sangvin, are actiune pozitiva asupra dezvoltarii si activarii limfocitelor. Stimuleaza sistemul imunitar al organismului. Mineralul zeolit reduce stresul oxidativ

COMANDA ACUM ZEOLIT

Mod de administrare: recomandarea specialistului

Recomandari: suplimentele care contin zeolit sunt recomandate in tratamentul bolnavilor care sufera de anumite maladii:

  • Afectiuni gastro-intestinale: deoarece realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.
  • Afectiuni gastro-intestinale: deoarece realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.
  • Afectiuni ale aparatului cardiovascular: normalizeaza ritmul cardiac, tensiunea arteriala, normalizeaza nivelul colesterolului sangvin.
  • Afectiuni ale sistemului nervos central: elimina tensiunea musculara si spasmele musculare, reduce riscurile atacurilor epileptice, are actiune pozitiva in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipient.
  • Afectiuni hepatice si renale: favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile la transaminaze, bilirubinei, ureei si creatininei prin imbunatatirea metabolismului si circulatiei.
  • Afectiuni tumorale: in timpul si dupa tratamentul chimioterapic, reduce nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul de fier sangvin, favorizeaza refacerea celulelor rosii.

Mod de administrare ZEOLIT:

În primul rând cel mai indicat este ca Zeolit sa se consume dimineața la prima ora pe stomacul gol și jumătate de ora sa nu se mai consume nimic altceva, dacă avem doza dublă se consumă și seara.
Cafeaua, carnea sau alte alimente nu afectează acțiunea Zeolitului sau orice altceva în corp, nu au absolut nici o legătură.
Într-adevăr exista contra indicații privind Zeolitul combinat cu alte medicamente.
Medicamentele care conțin metale (cum ar fi: cele antipsihotice sau cele pentru implante de organe vii) nu pot fi consumate împreuna cu Zeolitul, aici excludem Zeolitul.
Dacă cineva nu v-a transmis aceste recomandări, nu este vina noastră, noi le vorbim oficial in orice prezentare.
Zeolitul se consuma cu 30 de minute înainte de masă și timp de jumătate de oră nu se mai consuma nimic altceva.

In cazul persoanelor sanatoase, este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic. In cazul sportivilor, reduce febra musculara.

COMANDA ACUM ZEOLIT

Zeolit Mineral Detoxifiant – www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *