Viteza increderii – Stephen R. Covey, Rebecca R. Merrill – 56 ron

Cumpără acum Cartea

„Viteza încrederii” este o carte remarcabilă scrisă de Stephen R. Covey și Rebecca R. Merrill. Care explorează importanța încrederii în relațiile noastre personale și profesionale. Această carte captivantă ne oferă instrumentele necesare pentru a construi și menține relații solide. Bazate pe încredere reciprocă și integritate.

Autorii pledează pentru faptul că încrederea este fundamentul oricărei relații durabile și de succes. Cartea explorează cele 13 comportamente cheie care contribuie la construirea încrederii și la întărirea relațiilor. Aceste comportamente includ onestitatea, respectul, responsabilitatea și ascultarea activă, printre altele.

„Viteza încrederii” oferă studii de caz și exemple practice pentru a ilustra modul în care încrederea poate fi cultivată și dezvoltată în diferite aspecte ale vieții noastre, inclusiv în familie, în relații de cuplu, în cadrul organizațiilor și în interacțiunile cu colegii și prietenii.

Un aspect valoros al cărții este abordarea sa holistică, care subliniază importanța încrederii în sine și încrederea în ceilalți. Autorii ne încurajează să ne cunoaștem și să ne înțelegem propriile valori și motivații. Pentru a putea stabili relații autentice și profunde.

„Viteza încrederii” oferă sfaturi și strategii practice pentru a depăși obstacolele și a reconstrui încrederea în situații de criză sau în relații afectate. Cartea ne învață că încrederea se construiește în timp, prin acțiuni coerente și consecvente, și că este un proces care necesită răbdare și dedicare.

În concluzie, „Viteza încrederii” este o carte esențială pentru toți cei care doresc să-și dezvolte relațiile și să construiască o bază solidă de încredere în viața lor personală și profesională. Stephen R. Covey și Rebecca R. Merrill ne oferă un ghid cuprinzător și inspirațional pentru a dezvolta și a menține relații autentice, bazate pe încredere și respect reciproc. Prin intermediul acestei cărți, suntem îndrumați să fim conștienți și responsabili în relațiile noastre, creând astfel o viață plină de conexiuni autentice și împlinire personală.

Viteza increderii - Stephen R. Covey, Rebecca R. Merrill - 56 ron - www.holisticacademy.ro

Viteza increderii – Stephen R. Covey, Rebecca R. Merrill – 56 ron – www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *