Viata mea si psihanaliza - Sigmund Freud - 38 ron www.holisticacademy.ro

Viata mea si psihanaliza – Sigmund Freud – 38 ron

„Viața Mea și Psihanaliza” – O Privire la Mintea Geniului Sigmund Freud

Cumpără acum Cartea

„Viața Mea și Psihanaliza” este o lucrare autobiografică scrisă de cel mai celebru psihanalist din istorie, Sigmund Freud. Publicată în 1925, cartea oferă cititorilor o perspectivă unică asupra vieții și gândirii lui Freud. A revoluționat domeniul psihologiei și a introdus concepte care au schimbat în mod fundamental modul în care oamenii înțeleg mintea.

Freud ne duce într-o călătorie în propria sa viață, de la copilărie în Viena. La studiile medicale și la dezvoltarea primei sale teorii a psihanalizei. El discută deschis despre influențele familiale. Despre cum și-a dezvoltat teoriile și despre lupta sa cu propriile provocări personale și profesionale.

Una dintre temele centrale ale cărții este dezvoltarea teoriei sale despre inconștient, interpretarea viselor și conceptul de libido. Freud explică modul în care a ajuns la aceste teorii. Si cum a trebuit să lupte împotriva rezistenței societății și a unor colegi pentru a le promova.

În plus, cartea dezvăluie și aspecte mai intime ale vieții lui Freud, cum ar fi relația sa cu pacienții și prietenii săi, precum și lupta sa cu problemele de sănătate care i-au marcat existența.

Stilul lui Freud este accesibil și captivant, fără a fi prea tehnic, astfel încât și cititorii neinițiați în psihanaliză pot înțelege și aprecia contribuțiile sale semnificative la domeniul psihologiei.

„Viața Mea și Psihanaliza” oferă o privire profundă în mintea unui geniu care a schimbat cursul psihologiei și a influențat în mod considerabil modul în care oamenii înțeleg procesele mintale. Cartea este un must-read pentru oricine este interesat de psihologie și vrea să înțeleagă mai bine viața și lucrările lui Sigmund Freud.

Viata mea si psihanaliza - Sigmund Freud - 38 ron www.holisticacademy.ro

Viata mea si psihanaliza – Sigmund Freud – 38 ron www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *