Toate la timpul meu – Sebastian Andrei Filcea – 43 ron

Cumpără acum Cartea

„Toate la Timpul Meu” este o carte provocatoare și inspirațională scrisă de Sebastian Andrei Filcea. Aceasta explorează conceptul de gestionare eficientă a timpului și împlinire personală. Această carte oferă instrumente și strategii valoroase pentru a ne organiza viața. Pentru a ne atinge obiectivele și a trăi în armonie cu propria noastră viziune și valori.

Autorul ne încurajează să ne asumăm controlul asupra timpului nostru și să fim responsabili pentru alegerile pe care le facem. Cartea ne oferă tehnici practice pentru a identifica prioritățile. Pentru a-ți stabili obiective și a-ți crea un plan de acțiune realist și eficient.

„Toate la Timpul Meu” ne oferă o perspectivă nouă asupra timpului și împlinirii personale. Autorul ne invită să ne conectăm cu propria noastră pasiune și să ne urmărim visurile și aspirațiile. Toate acestea în timp ce ne menținem echilibrul în celelalte aspecte ale vieții noastre.

Cartea explorează, de asemenea, modul în care putem depăși obstacolele și blocajele care ne pot încetini progresul. Autorul ne îndeamnă să ne depășim fricile și îndoiala de sine, și să fim curajoși în urmărirea propriilor noastre visuri.

Un aspect valoros al cărții este abordarea sa practică și concretă. Sebastian Andrei Filcea ne oferă sfaturi și exemple relevante din experiența sa personală, pentru a ne ajuta să ne aplicăm conceptele în viața de zi cu zi.

Toate la timpul meu

„Toate la Timpul Meu” este o resursă valoroasă pentru cei care doresc să-și îmbunătățească gestionarea timpului și să-și dezvolte potențialul personal. Cartea ne încurajează să trăim în prezent și să fim prezenți în fiecare moment, în timp ce ne atingem obiectivele și ne construim o viață plină de semnificație și succes.

În concluzie, „Toate la Timpul Meu” este o carte inspirațională și practică, care ne oferă instrumentele necesare pentru a ne organiza viața, a ne atinge obiectivele și a trăi în armonie cu valorile noastre. Prin intermediul acestei cărți, Sebastian Andrei Filcea ne îndeamnă să ne trăim viața la maxim, în timp ce ne construim propriul drum către auto-împlinire și succes personal.

Toate la timpul meu - Sebastian Andrei Filcea - 43 ron - www.holisticacademy.ro

Toate la timpul meu – Sebastian Andrei Filcea – 43 ron – www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *