Reguli simple pentru o educatie armonioasa – Andreea Ciocalteu – 12 ron

Cumpără acum Cartea

„Reguli Simple pentru o Educație Armonioasă: 4-6 Ani” de Andreea Ciocalteu. Ghid pentru O Copilărie Fericită și Sănătoasă

Cartea „Reguli Simple pentru o Educație Armonioasă: 4-6 Ani” de Andreea Ciocalteu. Este un ghid practic destinat părinților și îngrijitorilor care doresc să ofere copiilor preșcolari o bază solidă pentru dezvoltarea lor. Această carte oferă sfaturi utile. Și strategii pentru a face acești ani critici ai copilăriei cât mai armonioși și fericiti.

Autorul abordează o serie de subiecte importante pentru această grupă de vârstă, precum dezvoltarea cognitivă, comunicarea eficientă, stimularea creativității și abordarea problemelor comportamentale. Ea oferă sfaturi bine fundamentate pe cercetare și experiență practică pentru a ajuta părinții să înțeleagă mai bine nevoile și dezvoltarea copiilor lor.

Unul dintre punctele forte ale cărții este abordarea sa simplă și accesibilă. Informațiile sunt prezentate într-un limbaj clar și ușor de înțeles, fără a folosi terminologie tehnică complicată. Aceasta face ca cartea să fie potrivită pentru părinții cu orice nivel de pregătire în domeniul educației și dezvoltării copilului.

„Reguli Simple pentru o Educație Armonioasă: 4-6 Ani” acordă o atenție deosebită comunicării și relației părinte-copil. Autorul subliniază importanța ascultării active și a relațiilor pozitive în creșterea și dezvoltarea copiilor mici.

În concluzie, această carte este o resursă valoroasă pentru părinții cu copii preșcolari. Andreea Ciocalteu oferă sfaturi practice și sugestii aplicabile în viața de zi cu zi pentru a ajuta copiii să crească sănătoși și fericiți. Este un ghid esențial pentru oricine este preocupat de dezvoltarea armonioasă și fericită a copiilor lor în această etapă crucială a vieții lor.

Reguli simple pentru o educatie armonioasa - Andreea Ciocalteu - 12 ron www.holisticacademy.ro

Reguli simple pentru o educatie armonioasa – Andreea Ciocalteu – 12 ron www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *