Reguli simple pentru o educatie armonioasa. 6-10 ani – Ioana Andreea Ciocalteu – 12 ron

Cumpără acum Cartea

„Reguli Simple pentru o Educație Armonioasă: 6-10 Ani” de Ioana Andreea Ciocâlteu – Ghid Esențial pentru Părinți

Cartea „Reguli Simple pentru o Educație Armonioasă: 6-10 Ani” scrisă de Ioana Andreea Ciocâlteu. Este o resursă valoroasă pentru părinții cu copii de vârstă școlară, oferind sfaturi și strategii practice. Pentru a susține dezvoltarea armonioasă a copiilor lor în această perioadă critică.

Cartea abordează o serie de subiecte esențiale pentru părinții de copii cu vârste între 6 și 10 ani. Inclusiv gestionarea emoțiilor, comunicarea eficientă, gestionarea conflictelor și promovarea învățării și dezvoltării copilului. Ioana Andreea Ciocâlteu se bazează pe cercetări actuale în domeniul psihologiei. Și pe experiența sa ca psiholog și terapeut de familie pentru a oferi sfaturi practice și exemple concrete.

Un aspect remarcabil al cărții este abordarea sa axată pe soluții. Autoarea nu se limitează la identificarea problemelor întâmpinate de părinți și copii. Ci oferă sfaturi și strategii concrete pentru a le rezolva. Aceste sfaturi sunt prezentate într-un limbaj accesibil și ușor de înțeles, astfel încât părinții se pot simți încrezători în aplicarea lor în viața de zi cu zi.

Cartea pune de asemenea un accent puternic pe comunicare și relația părinte-copil. Autoarea evidențiază importanța ascultării active, a empatiei și a stabilității în relația cu copiii și oferă instrumente pentru a îmbunătăți aceste aspecte.

În concluzie, „Reguli Simple pentru o Educație Armonioasă: 6-10 Ani” este o carte esențială pentru părinții care doresc să ofere copiilor lor o educație sănătoasă și echilibrată. Ioana Andreea Ciocâlteu ne oferă un ghid practic pentru a naviga cu încredere prin provocările educației școlare și pentru a sprijini dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri. Este o resursă valoroasă pentru orice părinte preocupat de bunăstarea și succesul copiilor lor în această perioadă critică a vieții lor.

Reguli simple pentru o educatie armonioasa. 6-10 ani - Ioana Andreea Ciocalteu - 12 ron www.holisticacademy.ro

Reguli simple pentru o educatie armonioasa. 6-10 ani – Ioana Andreea Ciocalteu – 12 ron www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *