PEOPLE SMART SAU EFICIENTA INTERPERSONALA | MEL SILBERMAN 49,90 ron

Cumpara acum cartea

Cartea „People Smart: Developing Your Interpersonal Intelligence” de Mel Silberman este o resursă esențială pentru oricine dorește să își îmbunătățească abilitățile interpersonale și să devină mai eficient în relațiile cu ceilalți. Prin combinarea teoriei cu exerciții practice, Silberman oferă cititorilor instrumentele necesare pentru a înțelege și a îmbunătăți modul în care interacționează cu oamenii din jurul lor.

Cartea se bazează pe conceptul de inteligență interpersonală, care presupune capacitatea de a înțelege și a influența eficient oamenii din jur. Silberman argumentează că această formă de inteligență nu este doar un talent înnăscut, ci o abilitate care poate fi dezvoltată prin învățare și practică. El identifică opt abilități esențiale pentru a fi „people smart”, inclusiv ascultarea activă, exprimarea clară, gestionarea conflictelor și empatia.

Fiecare capitol al cărții se concentrează pe o abilitate specifică, oferind cititorilor o înțelegere profundă a importanței acesteia și sfaturi practice pentru dezvoltarea ei. De exemplu, în capitolul dedicat ascultării active, Silberman subliniază importanța de a fi prezent în conversații, de a oferi feedback pozitiv și de a pune întrebări care stimulează discuția. Prin exerciții și exemple concrete, cititorii învață cum să își îmbunătățească abilitățile de ascultare, ceea ce duce la comunicări mai eficiente și relații mai puternice.

Unul dintre punctele forte ale cărții este abordarea sa practică. Silberman nu se limitează doar la teorie, ci oferă o serie de exerciții și tehnici pe care cititorii le pot aplica în viața de zi cu zi. Aceste activități sunt concepute pentru a-i ajuta pe cititori să experimenteze și să reflecte asupra propriei comportamente interpersonale, încurajând o învățare experiențială care este atât de impactantă cât și durabilă.

„People Smart” este mai mult decât o carte; este un ghid pentru oricine dorește să navigheze cu succes complexitatea relațiilor umane. Fie că este vorba de îmbunătățirea relațiilor la locul de muncă, consolidarea legăturilor de familie sau pur și simplu de a deveni o persoană mai înțelegătoare și empatică, sfaturile lui Silberman sunt neprețuite. Prin punerea în practică a învățăturilor sale, cititorii pot aștepta să vadă o îmbunătățire semnificativă în modul în care interacționează cu ceilalți, transformându-se în persoane cu adevărat „people smart”.

PEOPLE SMART SAU EFICIENTA INTERPERSONALA | MEL SILBERMAN www.holisticacademy.ro

PEOPLE SMART SAU EFICIENTA INTERPERSONALA | MEL SILBERMAN www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *