Ninja cea timida - Mary Nhin - 28 ron - www.holisticacademy.ro

Ninja cea timida – Mary Nhin – 28 ron

Cumpără acum Cartea

„Ninja cea timidă” este o carte minunată scrisă de Mary Nhin. Care combină povestea plină de aventură a unui mic ninja cu principii puternice de dezvoltare personală. Această carte captivantă este nu doar o poveste distractivă, ci și o resursă pentru copii și adulți. În ceea ce privește dezvoltarea personală.

Cartea spune povestea unui mic ninja numit Will, care se confruntă cu o teamă copleșitoare și timiditate. Cu toate acestea, datorită îndrumării și învățăturilor primite de la mentorul său. Will învață să-și depășească temerile și să-și descopere curajul interior.

„Ninja cea timidă” aduce în prim plan principii de dezvoltare personală precum încrederea în sine, gestionarea emoțiilor și depășirea obstacolelor. Cartea ne învață că încrederea și curajul pot fi dezvoltate prin practică, perseverență și sprijinul celor din jur.

Un aspect valoros al cărții este utilizarea povestirii captivante și a ilustrațiilor colorate. Pentru a transmite mesajul puternic al dezvoltării personale. Prin intermediul aventurilor lui Will, copiii învață că este normal să aibă temeri, dar că pot să le depășească și să-și atingă potențialul.

„Ninja cea timidă” oferă, de asemenea, activități practice și întrebări de reflecție, care îi încurajează pe cititori să-și exploreze propriile emoții și să-și dezvolte abilitățile de auto-descoperire. Această carte este un instrument valoros pentru educatori, părinți și profesioniști din domeniul educației, care doresc să promoveze dezvoltarea personală și să construiască încrederea și curajul copiilor.

În concluzie, „Ninja cea timidă” este o carte captivantă care combină povestea aventuroasă a unui mic ninja cu principii puternice de dezvoltare personală. Mary Nhin ne învață că dezvoltarea personală și curajul pot fi învățate și dezvoltate prin perseverență și susținere. Prin intermediul acestei cărți, copiii sunt inspirați să-și exploreze emoțiile și să-și dezvolte încrederea în sine, oferindu-le astfel instrumente prețioase pentru a deveni eroii propriilor lor povești de succes.

Ninja cea timida - Mary Nhin -  28 ron - www.holisticacademy.ro

Ninja cea timida – Mary Nhin – 28 ron – www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *