Ninja cea Optimista – Mary Nhin – 28 ron

Cumpără acum Cartea

„Ninja cea Optimistă” de Mary Nhin – O Poveste Inspiratoare pentru Copii

„Ninja cea Optimistă” este o poveste inspiratoare scrisă de Mary Nhin, adresată copiilor și adulților deopotrivă. Această carte captivantă ne introduce în lumea unui tânăr ninja. Miko, care învață să se folosească de puterea gândirii pozitive și a optimismului pentru a înfrunta provocările vieții.

Cartea prezintă viața lui Miko, un ninja în devenire care se confruntă cu dificultăți și obstacole. Cu ajutorul înțelepciunii unui mentor și a unei perspective optimiste, Miko învață să vadă latura bună a lucrurilor și să găsească soluții în loc să se concentreze asupra problemelor.

Un aspect notabil al cărții este modul în care promovează importanța gândirii pozitive și a optimismului. Mary Nhin ilustrează modul în care aceste calități pot transforma obstacolele în oportunități și pot ajuta copiii să-și depășească fricile și incertitudinile.

Cartea este potrivită pentru copii de diferite vârste și poate servi ca resursă valoroasă pentru părinți și educatori. În plus, ilustrațiile vii și expresive completează perfect povestea, aducând personajele și acțiunea la viață și captivând atenția copiilor.

În concluzie, „Ninja cea Optimistă” este o carte educativă și inspiratoare care promovează gândirea pozitivă și optimismul în rândul copiilor. Mary Nhin ne amintește că putem învăța lecții valoroase din poveștile personale și că atitudinea pozitivă poate fi o puternică unealtă de navigare în viață. Este o resursă excelentă pentru a ajuta copiii să dezvolte aceste calități și să-și abordeze viața cu încredere și optimism.

Ninja cea Optimista - Mary Nhin - 28 ron www.holisticacademy.ro

Ninja cea Optimista – Mary Nhin – 28 ron www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *