Lansare Curs de Autocunoastere si Motivare www.holisticacademy.ro

Lansare Curs de Autocunoastere si Motivare

Vă prezint cu bucurie cursul online de Autocunoaștere și Motivare, o oportunitate unică de a vă descoperi resursele interioare și a vă îmbrățișa potențialul neexploatat. Acest curs transformator vă va ghida într-o călătorie interioară, ducându-vă către o mai bună înțelegere a sinelui și a motivației personale.

Pre Comandă Acum (Preț Prelansare 50%) = 50 ron

Cursul a fost PreLansat la Conferinta de Autocunoastere si Motivare

Secțiunea 1: Autocunoaștere

În prima parte a cursului, veți învăța să vă explorați gândurile, emoțiile și acțiunile, descoperind motivele profunde care vă influențează viața. Vom explora tehnici de auto-reflecție și exerciții introspective pentru a deveni conștienți de valorile, interesele și abilitățile noastre unice. Prin înțelegerea mai profundă a sinelui, vom învăța să ne gestionăm mai bine emoțiile și să facem alegeri mai potrivite pentru viitorul nostru.

Secțiunea 2: Motivare

În această secțiune, vom învăța să identificăm sursele de motivație și cum să ne menținem pasiunea și entuziasmul în fața provocărilor. Vom explora diferite tehnici pentru a ne seta obiective realiste și pentru a ne păstra concentrarea asupra lor. În plus, veți învăța să depășiți blocajele și obstacolele care pot împiedica progresul personal și profesional.

Cursul online de Autocunoaștere și Motivare reprezintă o oportunitate prețioasă de a vă descoperi potențialul interior și a vă atinge obiectivele cu încredere și determinare. Învață cum să-ți cunoști mai bine forțele și limitele, și dezvoltă-ți motivația interioară pentru a depăși orice provocare. Acest curs te va ghida către transformarea personală și succesul în toate domeniile vieții tale. Începe-ți călătoria spre autocunoaștere și motivație astăzi!

Curs Online Înregistrat

Durata 60 minute

Exerciții 20

Preț 100 ron

Lansare 1 Septembrie

Lansare Curs de Autocunoastere si Motivare www.holisticacademy.ro

Dezvoltare Personala, Coaching, Branding Personal, Mentorat, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Planifica Acum o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

Cursul a fost PreLansat la Conferinta de Autocunoastere si Motivare

Lansare Curs de Autocunoastere si Motivare www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *