Exercitiu de recunostinta - Nusa Bugeac - 30 ron - www.holisticacademy.ro

Exercitiu de recunostinta – Nusa Bugeac – 30 ron

„Exercițiu de Recunoștință: O Călătorie Literară În Lumea Emoțiilor”

Cumpără acum Cartea

„Exercițiu de Recunoștință” este o carte captivantă scrisă de autoarea Nusa Bugeac. Care ne conduce într-o călătorie emoțională ce ne îmbogățește sufletul și ne provoacă să ne oprim și să ne recunoaștem cu adevărat valorile și emoțiile.

Cu o narativă sensibilă și plină de profunzime. Nusa Bugeac explorează tema recunoștinței și ne aduce în prim-plan personaje complexe și pline de viață. În centrul cărții se află Lia, o femeie care trece printr-o perioadă dificilă în viața sa. Si care este invitată să participe la un „exercițiu de recunoștință” de către un prieten apropiat.

Prin intermediul experiențelor Lia, cititorii sunt conduși într-o călătorie în lumea interioară a personajului și sunt martorii transformării sale emoționale. Autoarea abordează teme precum relațiile interumane, iubirea, pierderea și căutarea sensului vieții, toate fiind înfățișate cu o sinceritate tulburătoare.

Nusa Bugeac ne permite să ne simțim aproape de personajele sale și să le înțelegem luptele și bucuriile. Cititorii vor fi cu siguranță inspirați să-și exprime mai des recunoștința față de lucrurile simple din viață. Vor fi atenți la micile bucurii care le înconjoară.

„Exercițiu de Recunoștință” este o carte care te provoacă să-ți pui întrebări profunde despre viață. Să reflectezi asupra propriei tale existențe. Este o lectură care te face să te simți viu și să apreciezi momentele aparent mărunte, dar cu valoare profundă.

Exercitiu de recunostinta

Lucrarea conține, pe lângă impresionanta poveste de viață a Nușei Bugeac, o serie întreagă de definiții ale Recunoștinței, în accepțiunea celor mai mari personalități care au definit Umanitatea, precum și 25 de exerciții practice, menite să declanșeze procese uluitoare de dezvoltare personală și emoțională în interiorul ființei noastre.

În concluzie, „Exercițiu de Recunoștință” este o carte profundă și emoționantă, care îți deschide ochii către frumusețea și importanța recunoștinței în viața de zi cu zi. Nusa Bugeac reușește să ne încânte cu o poveste captivantă și să ne ofere o perspectivă nouă asupra lumii noastre interioare. Această carte merită cu siguranță un loc special în biblioteca oricărui iubitor de literatură care caută cărți care să îi aducă bucurie și să îl inspire.

Exercitiu de recunostinta - Nusa Bugeac - 30 ron - www.holisticacademy.ro

Exercitiu de recunostinta – Nusa Bugeac – 30 ron – www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *