Dictionar de psihogenealogie – Cristina Denisa Godeanu, Alin Sebastian Godeanu – 50 ron

Cumpără acum Cartea

„Dicționar de Psihogenealogie” – Explorarea Profundă a Legăturilor Noastre Inconștiente

„Dicționar de Psihogenealogie” este o carte semnificativă scrisă de Cristina Denisa Godeanu și Alin Sebastian Godeanu. Cartea oferă cititorilor o incursiune în lumea complexă a psihogenealogiei. Această carte reprezintă o resursă valoroasă pentru cei interesați de înțelegerea legăturilor dintre trecutul familial și prezentul individual. Dezvăluind modul în care evenimentele și traumele din istoria familiei pot influența emoțiile, comportamentele și relațiile noastre.

Psihogenealogia este un domeniu care explorează conexiunile dintre istoria familială și aspectele psihologice ale individului. Autorii cărții folosesc un limbaj accesibil și clar pentru a explora conceptele și tehnicile din acest domeniu. Permițând cititorilor să înțeleagă cum să investigheze și să interpreteze propria lor istorie familială.

Cartea oferă definiții și explicații pentru termeni și concepte cheie din psihogenealogie, precum „arborele genealogic”. Sau „secretele familiale”, „transgenerațional”, și „amprentele emoționale”. Autorii oferă exemple și studii de caz pentru a ilustra modul în care aceste concepte pot fi aplicate în practică.

Un aspect important al cărții este accentul pus pe identificarea și eliberarea traumelor și blocajelor din trecutul familial. Autorii susțin că conștientizarea și înțelegerea acestor traume pot ajuta la vindecarea și transformarea individului, permițându-i să trăiască o viață mai fericită și mai autentică.

„Dicționar de Psihogenealogie” este o resursă valoroasă pentru profesioniștii din domeniul psihologiei, dar și pentru oricine este interesat de dezvoltarea personală și înțelegerea profundă a sinelui. Această carte oferă instrumentele necesare pentru a explora și descifra amprentele trecutului familial asupra prezentului individual, ajutând cititorii să-și construiască o viață mai conștientă și mai împlinită. Este o carte care promovează auto-cunoașterea și vindecarea într-un mod accesibil și informativ.

Dictionar de psihogenealogie – Cristina Denisa Godeanu, Alin Sebastian Godeanu – 50 ron www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *