Dezvoltarea vorbirii 3+ – Petru Jelescu, Raisa Jelescu – 16 ron

Cumpără acum Cartea

„Dezvoltarea vorbirii 3+: Ghid esențial pentru stimularea comunicării și dezvoltarea limbajului la copiii mici”

„Dezvoltarea vorbirii 3+” este o carte valoroasă scrisă de Petru Jelescu și Raisa Jelescu. Este special concepută pentru a sprijini dezvoltarea limbajului și comunicării la copiii mici. Această carte reprezintă un ghid esențial pentru părinți, educatori și specialiști în domeniul educației timpurii.

Autorii oferă o abordare practică și detaliată pentru a sprijini dezvoltarea limbajului la copiii cu vârsta peste trei ani . Cartea explorează diferite aspecte ale dezvoltării limbajului, cum ar fi înțelegerea și utilizarea cuvintelor, structurarea propozițiilor, îmbogățirea vocabularului.

„Dezvoltarea vorbirii 3+” oferă sfaturi și exerciții practice pentru părinți și educatori, pentru a stimula și a sprijini comunicarea. Autorii prezintă metode eficiente pentru a crea un mediu de învățare bogat în limbaj. Cum ar fi jocurile interactive, povestirile, cântecele și activitățile de grup.

Un aspect valoros al cărții este faptul că abordează atât dezvoltarea limbajului receptiv (înțelegerea limbajului). Cât și dezvoltarea limbajului expresiv (capacitatea de a comunica). Autorii ne îndeamnă să fim atenți la nevoile și ritmul de dezvoltare al fiecărui copil în parte, oferindu-ne instrumente pentru a ne adapta strategiile în funcție de acestea.

Dezvoltarea vorbirii

„Dezvoltarea vorbirii 3+” este bogată în exemple concrete și studii de caz, care ajută părinții și educatorii să înțeleagă mai bine procesul de dezvoltare a limbajului și să aplice tehnicile în mod eficient. Cartea reprezintă o resursă valoroasă pentru a susține dezvoltarea comunicării și a limbajului la copiii mici, contribuind astfel la dezvoltarea lor integrală.

În concluzie, „Dezvoltarea vorbirii 3+” este o carte esențială pentru toți cei implicați în educarea și creșterea copiilor mici. Autorii, Petru Jelescu și Raisa Jelescu, ne oferă o perspectivă clară și un ghid practic pentru a sprijini dezvoltarea limbajului și a comunicării la copiii de vârstă preșcolară. Această carte reprezintă un instrument valoros pentru a crea un mediu bogat în limbaj și pentru a dezvolta abilitățile de comunicare la copiii mici, oferindu-le astfel un start solid în viață.

Dezvoltarea vorbirii 3+ -  Petru Jelescu, Raisa Jelescu - 16 ron www.holisticacademy.ro

Dezvoltarea vorbirii 3+ – Petru Jelescu, Raisa Jelescu – 16 ron www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *