Dezvoltare personala – ABC – Camelia Coman, Cleopatra Mihailescu, Crinela Grigorescu, Tudora Pitila – 15 ron

Cumpără acum Cartea

„Dezvoltare personală – ABC despre Mine: Ghidul Esențial pentru Dezvoltarea Copiilor din Clasa Pregătitoare”

„Dezvoltare personală – ABC despre Mine” este o carte inovatoare și necesară, scrisă de un grup talentat de autori. Camelia Coman, Cleopatra Mihailescu, Crinela Grigorescu și Tudora Pitila. Această carte captivantă este concepută special pentru copiii din clasa pregătitoare și oferă un ghid complet pentru dezvoltarea personală. Dar și abilitățile lor sociale, emoționale și cognitive.

Cartea este structurată într-un format accesibil și interactiv, conceput special pentru a fi ușor de înțeles de către copii. Fiecare capitol explorează un aspect diferit al dezvoltării personale, precum comunicarea, încrederea în sine, gestionarea emoțiilor, rezolvarea conflictelor.

„Dezvoltare personală – ABC despre Mine” oferă copiilor o serie de instrumente și strategii practice pentru a-și dezvolta abilitățile și a-și descoperi potențialul. Prin intermediul jocurilor, exercițiilor și activităților interactive, copiii sunt încurajați să-și exprime gândurile și sentimentele, să învețe cum să colaboreze și să-și dezvolte empatia față de ceilalți.

Un aspect valoros al cărții este accentul pus pe învățarea prin joacă. Autorii înțeleg importanța unei abordări ludice în educația copiilor și integrează elemente de joc în activitățile propuse. Astfel, copiii învață într-un mod plăcut și distractiv, ceea ce îi motivează și îi încurajează să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele.

ABC despre Mine

„Dezvoltare personală – ABC despre Mine” este un ghid esențial pentru părinți, educatori și oricine lucrează cu copii din clasa pregătitoare. Cartea oferă resurse valoroase pentru a sprijini dezvoltarea integrală a copiilor și a le oferi instrumentele necesare pentru a-și construi o bază solidă pentru viitorul lor.

În concluzie, „Dezvoltare personală – ABC despre Mine” este o carte inovatoare și inspirațională, care susține dezvoltarea copiilor din clasa pregătitoare într-un mod holistic și interactiv. Autorii, Camelia Coman, Cleopatra Mihailescu, Crinela Grigorescu și Tudora Pitila, ne oferă un ghid complet și eficient pentru a-i ajuta pe copii să-și descopere potențialul, să-și dezvolte abilitățile și să-și construiască o imagine pozitivă despre ei înșiși. Această carte este cu siguranță un instrument valoros pentru a sprijini dezvoltarea și creșterea copiilor într-un mod armonios și fericit.

Dezvoltare personala – ABC – Camelia Coman, Cleopatra Mihailescu, Crinela Grigorescu, Tudora Pitila – 15 ron – www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *