Calugarul-care-si-a-vandut-Ferariul2-www.holisticacademy.ro

Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul – Robin Sharma – 37 ron. Este o carte excelenta. O recomand cu căldură. Este o Carte de Dezvoltare Personală.

Cumpara acum Cartea

Oricui ii place o fabula reușită, și aceasta este, cu siguranță, una dintre ele.

„Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul” este o carte de dezvoltare personală scrisă de Robin Sharma.

Cartea prezintă povestea unui avocat de succes pe nume Julian Mantle. Acesta își vinde toate bunurile materiale și pleacă într-o călătorie în India, în căutarea sensului vieții.

Pe parcursul călătoriei sale, Julian întâlnește un grup de călugări și învață de la aceștia. Tehnici de meditație, filozofii spirituale și modalități de a trăi o viață echilibrată și plină de înțeles.

După ce revine acasă, Julian îi împărtășește prietenului său John, toate cunoștințele și învățăturile pe care le-a dobândit în India.

Cartea conține multe sfaturi practice și exerciții pentru dezvoltarea personală, inclusiv tehnici de meditație, modalități de a-ți stabili obiective și de a-ți organiza viața, precum și strategii pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate și relațiile cu cei din jur.

Autorul combină elemente din spiritualitatea orientală cu filozofia și psihologia occidentală, oferind o abordare holistică a dezvoltării personale.

Cartea este ușor de citit și de înțeles, fiind potrivită pentru oricine dorește să-și îmbunătățească viața prin dezvoltarea personală.

„Calugarul care și-a vândut Ferrari-ul” este una dintre cele mai bine vândute cărți de dezvoltare personală din lume și a fost tradusă în mai multe limbi.

Povestea lui Julian Mantle este o sursă de inspirație pentru mulți cititori, care își doresc să își găsească sensul vieții și să își îmbunătățească viața într-un mod semnificativ.

Cartea este un ghid util pentru cei care își doresc să își dezvolte înțelepciunea interioară, să-și depășească fricile și să își găsească echilibrul și fericirea în viață.

Calugarul-care-si-a-vandut-Ferariul2-www.raduprisacaru.ro

Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul – Robin Sharma – 37 ron – www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *