Artgenograma - Ligia Petre, Iolanda Mitrofan - 40 ron - www.holisticacademy.ro

Artgenograma – Ligia Petre, Iolanda Mitrofan – 40 ron

Cumpără acum Cartea

„Artgenograma” este o carte captivantă scrisă de Ligia Petre și Iolanda Mitrofan, care aduce în prim plan un instrument inovator. Pentru explorarea și înțelegerea genealogiei emoționale. Această carte oferă o perspectivă unică asupra familiei și a istoriei noastre personale, într-o manieră creativă și profundă.

Autorii ne încurajează să folosim arta și metodele grafice pentru a crea genograme emoționale, adică reprezentări vizuale ale arborelui genealogic. Îmbogățite cu elemente și simboluri care reflectă emoțiile, experiențele și relațiile din familie. Prin intermediul acestor genograme, putem descoperi și înțelege mai bine influențele și modelele care ne-au definit și ne influențează în prezent.

„Artgenograma” ne ghidează pas cu pas în procesul de creare și interpretare a genogramelor emoționale. Oferind exemple și studii de caz relevante. Cartea ne încurajează să explorăm în profunzime relațiile din familie. Să identificăm legăturile emoționale și să descoperim amprentele transmise din generație în generație.

Un aspect valoros al cărții este faptul că abordează aspectele pozitive și negative ale genealogiei emoționale. Autorii ne învață cum să identificăm și să ne eliberăm de modelele disfuncționale. Să cultivăm relații sănătoase și echilibrate în familie.

„Artgenograma: O Călătorie Fascinantă în Genealogia Emoțională”

Prin intermediul artgenogramei, această carte ne oferă oportunitatea de a ne conecta mai profund cu trecutul nostru și cu moștenirea emoțională a familiei noastre. Ne permite să explorăm traumele și reziliența din istoria noastră familială și să găsim resurse și soluții pentru a ne dezvolta într-un mod conștient și autentic.

În concluzie, „Artgenograma” este o carte inovatoare și captivantă, care ne invită să ne aventurăm în genealogia emoțională și să descoperim poveștile și secretele adânci ale familiei noastre. Prin intermediul acestei cărți, Ligia Petre și Iolanda Mitrofan ne ghidează într-o călătorie fascinantă de auto-descoperire și dezvoltare personală, oferindu-ne instrumente puternice pentru a ne înțelege și a ne transforma viețile într-un mod conștient și înțelept.

Artgenograma - Ligia Petre, Iolanda Mitrofan - 40 ron - www.holisticacademy.ro

Artgenograma – Ligia Petre, Iolanda Mitrofan – 40 ron – www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *