Cumpara acum Cartea

Recenzie Carte: ‘Acasă la Mama, Acasă la Tata’ de Isolina Ricci – Ghidul Esențial pentru Părinți Despărțiți”

În articolul de astăzi, explorăm cartea inovatoare a Isolinei Ricci, „Acasă la Mama, Acasă la Tata”, o resursă vitală pentru părinții care trec prin procesul de separare sau divorț. Această carte aduce în atenție provocările unice cu care se confruntă familiile separate și oferă strategii practice pentru a naviga această perioadă dificilă, punând accent pe bunăstarea copiilor.

Ce Este Cartea „Acasă la Mama, Acasă la Tata”? Isolina Ricci, cu experiența sa vastă în consilierea familiilor, oferă în „Acasă la Mama, Acasă la Tata” o perspectivă profundă și empatică asupra dinamicii familiale post-divorț. Cartea se concentrează pe crearea unui mediu stabil și iubitor pentru copii, în ciuda separării părinților. Autorul îndrumă cititorii prin diferite aspecte ale copărințării, de la stabilirea unor comunicări eficiente până la gestionarea sărbătorilor și a evenimentelor speciale.

Pentru Cine Este Potrivită Această Carte? „Acasă la Mama, Acasă la Tata” este esențială pentru orice părinte care navighează prin apele tulburi ale separării sau divorțului. Indiferent dacă sunteți la începutul procesului sau vă aflați deja într-un aranjament de copărințare, această carte oferă instrumente valoroase pentru a asigura o tranziție lină pentru copii. De asemenea, este o resursă excelentă pentru profesioniștii din domeniul sănătății mintale, mediatorii familiali și avocații specializați în dreptul familiei.

De Ce Este Această Carte Importantă? Separarea și divorțul pot avea un impact profund asupra copiilor. „Acasă la Mama, Acasă la Tata” abordează aceste probleme cu sensibilitate și practicitate. Ricci îi învață pe părinți cum să comunice eficient, să reducă conflictul și să colaboreze pentru a oferi copiilor un sentiment de normalitate și securitate.

În concluzie, cartea Isolinei Ricci este un ghid indispensabil pentru orice părinte care dorește să navigheze cu succes prin provocările copărințării după separare sau divorț. Prin abordarea sa practică și empatică, „Acasă la Mama, Acasă la Tata” devine un aliat valoros în promovarea bunăstării emoționale a copiilor în aceste situații complexe.

Acasa la mama, acasa la tata | Isolina Ricci – 57,00 Lei www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *