Pitching: Viitorul Afacerilor la Conferința Moldova Business Angels din Iași8 Decembrie 2024 – Pitch Iași – Sala Chopin, Palas Mall Iași

Introducere: Sesiunea de pitching din cadrul Conferinței Business Angels din Iași, un eveniment dedicat conectării investitorilor cu antreprenorii inovatori care modelează viitorul afacerilor. Această sesiune reprezintă o platformă unică unde ideile strălucite întâlnesc capitalul necesar pentru a deveni realitate.

Despre Sesiunea de Pitching: În cadrul acestei sesiuni, antreprenori din diverse industrii vor avea ocazia să își prezinte ideile de afaceri în fața unui grup select de investitori. Fiecare prezentare va fi evaluată pe baza inovativității, viabilității și potențialului de creștere. Scopul acestei sesiuni este de a facilita parteneriate strategice și investiții care să susțină dezvoltarea afacerilor promițătoare.

Structura Sesiunii:

 1. Deschiderea Sesiunii:
  • Cuvânt de Bun Venit: Salutul de deschidere din partea organizatorilor conferinței.
  • Prezentarea Juriului: Introducerea investitorilor și a experților care vor evalua prezentările.
 2. Pitch-urile Antreprenorilor:
  • Fiecare Antreprenor va avea 10 Minute: 5 minute pentru prezentarea afacerii și 5 minute pentru sesiunea de întrebări și răspunsuri din partea juriului.
  • Conținutul Prezentării: Prezentările ar trebui să includă o descriere clară a ideii de afaceri, analiza pieței, modelul de afaceri, planul financiar și echipa de management.
 3. Evaluare și Feedback:
  • Feedback Constructiv: Membrii juriului vor oferi feedback imediat, evidențiind punctele forte și sugerând posibile îmbunătățiri.
  • Posibilități de Investiții: Investitorii interesați vor discuta în detaliu oportunitățile de colaborare cu antreprenorii selectați.

Importanța Participării:

 • Pentru Antreprenori: Aceasta este o oportunitate rară de a atrage finanțare și de a obține feedback valoros din partea unor investitori cu experiență. Prezentările bine pregătite pot duce la formarea de parteneriate strategice și la obținerea resurselor necesare pentru dezvoltarea afacerii.
 • Pentru Investitori: Sesiunea oferă acces la un portofoliu diversificat de afaceri inovatoare cu potențial ridicat de creștere. Este o ocazie de a identifica și de a investi în start-up-uri promițătoare, contribuind în același timp la dezvoltarea ecosistemului antreprenorial local.

Locație:

8 Decembrie 2024 – Pitch Iași – Sala Chopin, Palas Mall Iași

Concluzie: Sperăm că prezentările vor deschide noi drumuri și vor stimula colaborări fructuoase. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum aceste idei se transformă în afaceri de succes și să contribuim la dezvoltarea unui viitor mai inovator și prosper pentru toți.

No votes yet.
Please wait...