Participare 120 ron (20 ron consumație inclusă în preț)

Rezervă-ți Acum Locul – 120 ron (Atenție – Locuri Limitate)

Ne întâlnim la Cafeneau Colea

Lângă Pasarela și Parcul Octav Băncilă

Puteți veni cu Autobuz, Tramvai, Taxiul, pe jos sau cu Autoturismul

Parcați pe Sos. Arcu sau sub Pasarela (intrarea de pe Strada Canta)

Program

17.45 – Primirea Participantilor

18.00 – Deschiderea Clubului – Radu Prisăcaru – Coach & Consilier Dezvoltare Personală

18.05 – Auto-Prezentarea Participantilor

18.30 – Armonia conexiunii: Echilibrarea energiei feminine și masculine în cuplu – Florentina Berlan – Terapeut Energetic

19.00 – Jocul Măștilor – Program de Socializare

19.30 – Program Socializare

20.00 – Închiderea Clubului


Sâmbăta 20.00 – Seara de Dans – Doritorii vor veni în El Barin

10 ron DJ 50 Consumația (se vor plăti cash la intrare)

Confirmați prezența – Locuri Limitate

În inima orașului Iași, unde istoria se împletește cu modernitatea, singurătatea nu este doar un sentiment, ci o cale spre descoperirea de sine. Într-o lume în continuă mișcare, unde conexiunile sociale sunt adesea efemere, singurătatea poate deveni un refugiu, un moment de introspecție și reînnoire.

Pentru cei care trăiesc singurătatea în Iași, orașul oferă o paletă largă de oportunități pentru a se reconecta cu sine și cu ceilalți. De la parcurile sale pline de verdeață, perfecte pentru momente de liniște și meditație, la cafenelele vibrante unde poveștile de viață se împletesc peste o ceașcă de cafea, Iașiul este un loc unde singurătatea se transformă în posibilitate.

Evenimentul nostru, dedicat persoanelor singure din Iași, este mai mult decât o simplă întâlnire; este o celebrare a individualității și a călătoriei personale fiecăruia. Aici, într-un cadru prietenos și deschis, veți avea ocazia să întâlniți oameni care împărtășesc aceleași sentimente, să creați legături noi și, posibil, să deschideți ușa către noi prietenii sau chiar dragoste.

Vă invităm să luați parte la această experiență unică în Iași, un oraș care înțelege și îmbrățișează frumusețea și complexitatea singurătății. Fie că sunteți în căutarea unui prieten, a unui partener sau pur și simplu doriți să vă bucurați de compania altor persoane, acest eveniment este locul perfect pentru a începe.

Reguli Single Holistic Club (Clubul Persoanelor Singure):

  1. Accesul este permis doar persoanelor singure: Single Holistic Club este destinat exclusiv persoanelor care sunt singure, fără parteneri romantici sau căsătoriți. Verificarea stării civile poate fi solicitată la intrare.
  2. Vârsta minimă: Participanții trebuie să aibă vârsta minimă specificată de lege pentru a intra în club. De obicei, aceasta este de 18 ani sau mai mare, dar poate varia în funcție de jurisdicție.
  3. Respect și bună purtare: Membrii clubului trebuie să se comporte cu respect față de ceilalți și să respecte regulile generale de politețe și comportament social. Orice formă de hărțuire, discriminare sau violență va fi sancționată și poate duce la interzicerea accesului în club.
  4. Interacțiuni consensuale: În club, interacțiunile dintre participanți trebuie să fie consensuale și respectuoase. Nimeni nu trebuie să se simtă presat sau obligat să participe la activități sau conversații cu care nu se simt confortabil.
  5. Respectarea vieții private: Respectarea intimității și vieții private ale celorlalți membri este esențială. Nu se permite înregistrarea sau fotografierea altor participanți fără consimțământul acestora. Nu divulgați informații personale sau confidențiale despre alte persoane în afara clubului.
  6. Consumul de alcool și substanțe: Consumul de alcool poate fi permis în club în funcție de regulile și reglementările locale. Este important să se consume în mod responsabil. Utilizarea sau distribuirea de droguri ilegale sau substanțe interzise este strict interzisă.
  7. Securitate și siguranță: Clubul va asigura măsuri de siguranță adecvate pentru participanți, inclusiv personal de securitate și supraveghere video. În caz de incidente sau situații periculoase, se va acționa conform protocolului de securitate.
  8. Respectarea regulilor legale și locale: Participanții trebuie să respecte toate regulile și legile locale, inclusiv cele referitoare la fumat, zgomot și orice altă regulă specifică locației în care se află clubul.
  9. Anularea și rambursarea: Clubul poate avea politici specifice referitoare la anulări și rambursări. Este important să se verifice și să se respecte aceste politici înainte de a participa la evenimente sau activități.
  10. Modificări ale regulilor: Clubul își rezervă dreptul de a modifica regulile în funcție de necesități sau situații speciale. Participanții vor fi informați despre eventualele modificări în avans, atunci când este posibil.

Este important să mențineți un mediu sigur și respectuos în cadrul Single Holistic Club, astfel încât toți participanții să se simtă confortabil și să se bucure de experiența de a fi singuri într-un cadru social.

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *