Participare 120 ron (20 ron consumație inclusă în preț)

Rezervă-ți Acum Locul – 120 ron (Atenție – Locuri Limitate)

Holistic Club Single Iasi www.holisticacademy.ro

Rezervă-ți Acum Locul – 120 ron (Atenție – Locuri Limitate)

Ne întâlnim la Cafeneau Colea

Lângă Pasarela și Parcul Octav Băncilă

Puteți veni cu Autobuz, Tramvai, Taxiul, pe jos sau cu Autoturismul

Parcați pe Sos. Arcu sau sub Pasarela (intrarea de pe Strada Canta)

Program

17.45 – Primirea Participantilor

18.00 – Deschiderea Clubului – Radu Prisăcaru – Coach & Consilier Dezvoltare Personală

18.05 – Auto-Prezentarea Participantilor

18.30 – Primește iubirea pe care ți-o doresti – Ramona Obreja – Consilier de Dezvoltare Personală

19.00 – Jocul Măștilor – Program de Socializare

19.30 – Program Socializare

20.00 – Închiderea Clubului


MIERCURI 14 Februarie – Seara de Dans – în El Barin

10 ron DJ 50 Consumația (se vor plăti pe Revolut)

Confirmați prezența – Locuri Limitate

Pe Ștefan Cel Mare (vis-a-vis de Apollonia)

Puteți veni cu Autobuz, Tramvai, Taxiul, pe jos sau cu Autoturismul

Reguli Single Holistic Club (Clubul Persoanelor Singure):

  1. Accesul este permis doar persoanelor singure: Single Holistic Club este destinat exclusiv persoanelor care sunt singure, fără parteneri romantici sau căsătoriți. Verificarea stării civile poate fi solicitată la intrare.
  2. Vârsta minimă: Participanții trebuie să aibă vârsta minimă specificată de lege pentru a intra în club. De obicei, aceasta este de 18 ani sau mai mare, dar poate varia în funcție de jurisdicție.
  3. Respect și bună purtare: Membrii clubului trebuie să se comporte cu respect față de ceilalți și să respecte regulile generale de politețe și comportament social. Orice formă de hărțuire, discriminare sau violență va fi sancționată și poate duce la interzicerea accesului în club.
  4. Interacțiuni consensuale: În club, interacțiunile dintre participanți trebuie să fie consensuale și respectuoase. Nimeni nu trebuie să se simtă presat sau obligat să participe la activități sau conversații cu care nu se simt confortabil.
  5. Respectarea vieții private: Respectarea intimității și vieții private ale celorlalți membri este esențială. Nu se permite înregistrarea sau fotografierea altor participanți fără consimțământul acestora. Nu divulgați informații personale sau confidențiale despre alte persoane în afara clubului.
  6. Consumul de alcool și substanțe: Consumul de alcool poate fi permis în club în funcție de regulile și reglementările locale. Este important să se consume în mod responsabil. Utilizarea sau distribuirea de droguri ilegale sau substanțe interzise este strict interzisă.
  7. Securitate și siguranță: Clubul va asigura măsuri de siguranță adecvate pentru participanți, inclusiv personal de securitate și supraveghere video. În caz de incidente sau situații periculoase, se va acționa conform protocolului de securitate.
  8. Respectarea regulilor legale și locale: Participanții trebuie să respecte toate regulile și legile locale, inclusiv cele referitoare la fumat, zgomot și orice altă regulă specifică locației în care se află clubul.
  9. Anularea și rambursarea: Clubul poate avea politici specifice referitoare la anulări și rambursări. Este important să se verifice și să se respecte aceste politici înainte de a participa la evenimente sau activități.
  10. Modificări ale regulilor: Clubul își rezervă dreptul de a modifica regulile în funcție de necesități sau situații speciale. Participanții vor fi informați despre eventualele modificări în avans, atunci când este posibil.

Este important să mențineți un mediu sigur și respectuos în cadrul Single Holistic Club, astfel încât toți participanții să se simtă confortabil și să se bucure de experiența de a fi singuri într-un cadru social.

Dacă ești singur sau singură și îți dorești să cunoști oameni noi, interesanți și compatibili cu tine, atunci clubul de single din Iași este locul potrivit pentru tine. Acest club este o comunitate online și offline, care organizează evenimente, activități și întâlniri pentru persoanele singure din Iași și împrejurimi.

Clubul de single din Iași îți oferă oportunitatea să îți faci prieteni, să îți îmbogățești viața socială și să îți găsești jumătatea. Fie că ești în căutarea unei relații serioase, a unei aventuri sau a unei simple distracții, aici vei găsi persoane care îți împărtășesc gusturile, hobby-urile și valorile.

Clubul de single din Iași este deschis tuturor persoanelor singure, indiferent de vârstă sau sex. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe site-ul clubului, să îți completezi profilul și să alegi evenimentele care te interesează. Apoi, te vei putea întâlni cu alți membri ai clubului, fie online, fie față în față, în locații sigure și plăcute.

Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te acum la clubul de single din Iași. Te așteaptă o mulțime de oportunități de a te distra, de a învăța lucruri noi și de a-ți găsi sufletul pereche. Nu rata șansa de a face parte din cea mai mare și mai activă comunitate de single din oraș. Te așteptăm cu drag!

Holistic Club Single Iasi www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *