Conferința „Interdisciplinaritatea în psihiatrie”

A VII-a ediție GALATIA este generoasă atât ca tematică,  invitați de renume internațional, teme abordate interdisciplinar, creditare pentru mai multe categorii de participanți cât și ca format – fiind hibrid oferă oportunitatea prezenței în sală sau online celor ce aleg la înscriere să participe astfel.

Tema Conferinței „Interdisciplinaritatea în psihiatrie”
Aflată la a VII-a ediție, Conferința Europeană GALATIA 2023 reunește în format hibrid oameni de știință, cercetători, specialiști din domeniul sănătății din întreaga lume, preocupați de sănătatea mintală, obținând o interacțiune dinamică și un schimb de experiență valoroasă pentru provocările prezentului.
Vă așteptăm cu drag,


Prof. Univ. Dr. Anamaria Ciubară
Președinte Conferința Europeană GALATIA 2023

Conferința Europeană de Psihiatrie și Sănătate Mintală GALATIA 2023 ajunsă la a VII-a ediție, este recunoscută ca fiind un eveniment de referință în domeniul educației medicale continue, acreditate. Tematica abordată, precum și speaker-ii renumiți, aduc într-un format dinamic cele mai noi informații, practici și tendințe din domeniu.

  • Creditat de către Colegiul Medicilor cu 30 de puncte EMCCreditat cu 15 puncte pentru asistenți medicali
  • **În curs de acreditare de către Colegiul Psihologilor și Colegiul Farmaciștilor

„Un eveniment de amploare dedicat medicilor, psihologilor, farmaciștilor, asistenților medicali interesați de abordări interdisciplinare în psihiatria modernă internațională.”

Conferința „Interdisciplinaritatea în psihiatrie”www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *