Vindecarea Energetica prin Body Code – Podcastul lui Radu Prisacaru – Episodul 129 (video)

Aboneaza-te Acum la acest CANAL VIDEO!

Aboneaza-te Acum la acest PODCAST!

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

Terapia Body Code reprezintă o abordare holistică a vindecării energetice. Ea se concentrează pe deblocarea și echilibrarea energiei subtile a corpului uman. Acest sistem de vindecare, dezvoltat de Dr. Bradley Nelson. Se bazează pe ideea că dezechilibrele energetice pot contribui la problemele de sănătate fizică și mentală. Body Code identifică și corectează aceste dezechilibre pentru a promova starea de bine.

Această terapie se bazează pe conceptul că corpul uman este interconectat la nivel energetic și că emoțiile negative nerezolvate și alte blocaje pot perturba fluxul de energie. Aceste dezechilibre energetice pot contribui la o serie de probleme, inclusiv dureri cronice, stres, anxietate, depresie și multe altele.

Vindecarea Energetică prin Body Code: Explorând Terapia Holistică

Body Code utilizează un set de tehnici pentru a identifica aceste dezechilibre, inclusiv kinesiologia (testarea musculară) și hărțuirea unor hărți energetice specifice. Odată identificate, aceste dezechilibre pot fi corectate prin diverse tehnici, cum ar fi magnetoterapia, ajustările emoționale și eliberarea energetică.

Un aspect important al terapiei Body Code este faptul că abordează problemele de la rădăcina lor, adică de la nivelul energiilor subtile care stau la baza multor probleme de sănătate. Acest lucru înseamnă că terapia nu se concentrează doar pe tratarea simptomelor, ci vizează vindecarea profundă.

Mulți oameni au experimentat beneficii semnificative prin intermediul terapiei Body Code, inclusiv ameliorarea durerilor cronice, reducerea anxietății și îmbunătățirea stării generale de bine. Terapia se adresează atât adultilor, cât și copiilor, și poate fi folosită pentru o gamă variată de probleme de sănătate fizică și mentală.

În concluzie, terapia Body Code este o modalitate puternică de a explora și de a vindeca dezechilibrele energetice care pot afecta sănătatea noastră fizică și mentală. Această abordare holistică se concentrează pe vindecarea profundă, aducând echilibru și armonie în energiile noastre subtile și, prin urmare, în întreaga noastră ființă.

Vindecarea Energetica prin Body Code - Podcastul lui Radu Prisacaru – Episodul 129 www.holisticacademy.ro

Dezvoltare Personala, Coaching, Mentorat, Branding Personal, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

Vindecarea Energetica prin Body Code – Podcastul lui Radu Prisacaru – Episodul 129 www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *