Miracolul Neurograficii – Podcastul lui Radu Prisacaru – Episodul 131 (video)

Neurografica: Artă și Știință pentru Echilibru Emoțional și Claritate Mentală

Neurografica este o metodă inovatoare care combină arta și psihologia pentru a facilita autocunoașterea și dezvoltarea personală. Această tehnică, creată de psihologul rus Pavel Piskarev în 2014, a câștigat rapid popularitate datorită abordării sale unice în explorarea și transformarea emoțiilor și gândurilor.

Ce Este Neurografica?

Neurografica este o formă de artă terapeutică care folosește desenul pentru a conecta mintea conștientă cu subconștientul. Prin crearea de forme și linii, participanții pot vizualiza și apoi remodela gândurile și sentimentele lor, facilitând astfel un proces de vindecare emoțională și claritate mentală.

Cum Funcționează Neurografica?

Procesul neurografic începe cu identificarea unei emoții sau a unui gând pe care participantul dorește să-l exploreze. Acesta este urmat de desenarea spontană a formelor și liniilor care reprezintă acele emoții. Pe măsură ce desenul evoluează, liniile sunt conectate și transformate, simbolizând o restructurare a gândurilor și sentimentelor.

Beneficiile Neurograficii

Reducerea Stresului și Anxietății: Prin transformarea vizuală a emoțiilor, neurografica ajută la eliberarea tensiunii și la reducerea stresului și anxietății.

Îmbunătățirea Clarității Mentale: Această tehnică stimulează gândirea creativă și claritatea mentală, ajutând la rezolvarea problemelor și la luarea deciziilor.

Dezvoltarea Creativității: Neurografica deschide noi căi pentru exprimarea creativă, încurajând experimentarea artistică liberă.

Îmbunătățirea Auto-cunoașterii: Prin explorarea gândurilor și sentimentelor, participanții câștigă o mai bună înțelegere de sine.

Implementarea Neurograficii

Neurografica poate fi practicată individual sau în grupuri, cu sau fără îndrumarea unui terapeut certificat. Materialele necesare sunt simple: hârtie, creioane colorate sau markere. Fiecare sesiune de neurografică este o călătorie personală, unică pentru fiecare individ.

Neurografica oferă o cale accesibilă și eficientă pentru explorarea emoțiilor și gândurilor, combinând arta cu psihologia pentru a promova o stare de bine mentală și emoțională. Este o tehnică puternică pentru oricine caută să găsească echilibru și armonie în viața sa.

Dezvoltare Personala, Coaching, Mentorat, Branding Personal, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

Miracolul Neurograficii – Podcastul lui Radu Prisacaru – Episodul 131 (video) www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *