Drumul spre noi insine – Podcastul lui Radu Prisacaru – Episodul 131 (video)

Aboneaza-te Acum la acest CANAL VIDEO!

Aboneaza-te Acum la acest PODCAST!

Inscrie-te Acum in Grupul Podcastul lui Radu Prisacaru

Cartea „Scrisori către Copilul din Tine”, scrisă de Roxana Postolache, se deschide ca o fereastră către trecut. aAucând la lumină bucuriile, întrebările și visele copilăriei noastre. Prin intermediul acestei opere captivante, autoarea ne ghidează într-o călătorie emoțională și reflexivă. Invitându-ne să ne reconectăm cu esența pură a ființei noastre.

Fiecare scrisoare din carte este ca o mărturie sinceră. Adresată Copilului Interior pe care îl purtăm cu noi în fiecare zi. Autoarea abordează teme sensibile și universale, cum ar fi curajul, iubirea de sine, reziliența și capacitatea de a visa. Fiecare rând este îmbibat de o caldă empatie. Creând o atmosferă în care cititorul se simte înțeles și susținut în propriul său parcurs de redescoperire.

Scrisori către Copilul din Tine

Roxana Postolache nu oferă doar cuvinte; ea oferă și întrebări provocatoare, stimulându-ne să explorăm adânc în noi înșine și să descoperim răspunsuri ascunse. Cartea nu este doar o lectură, ci și o invitație la o conversație interioară, la un dialog autentic cu sinele nostru autentic.

O altă trăsătură distinctivă a cărții este limbajul poetic și delicat al autoarei. Fiecare frază pare să fie aleasă cu grijă pentru a atinge coarda sensibilă a cititorului, creând o conexiune intimă între cuvinte și suflet.

„Scrisori către Copilul din Tine” nu este doar o carte; este o călătorie către autenticitate și descoperirea sinelui. Este o lucrare profundă și tulburătoare care îți stârnește emoțiile și îți deschide inima. Prin această carte, Roxana Postolache ne încurajează să ne amintim, să iertăm și să ne iubim pe noi înșine, să aducem lumină în locurile întunecate ale amintirilor noastre, construind astfel un pod între trecut și prezent pentru o viață mai plină și autentică.

Drumul spre noi insine - Podcastul lui Radu Prisacaru – Episodul 131 www.holisticacademy.ro

Dezvoltare Personala, Coaching, Mentorat, Branding Personal, Marketing Online & NLP in Iasi & Moldova & Romania

Radu Prisacaru – contact@raduprisacaru.ro – 0727661799

Inscrie-te Acum in Grupul Reinventeaza-te si Mergi mai Departe

Inscrie-te Acum in Grupul Expertilor in Branding Personal din Romania

Planifica o discutie Fata in Fata, Video sau Audio – Gratuit primele 60 minute

Drumul spre noi insine – Podcastul lui Radu Prisacaru – Episodul 131 www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *