De Vorba cu Oana - Un Nou Podcast Holistic www.holisticacademy.ro

De Vorba cu Oana – Un Nou Podcast Holistic (video)

Sunt Oana Catalina Gitlan, terapeut holistic și mi se spune Oana Connecting People.
Sunt un om asumat, pe calea mea și simt ca a venit momentul sa pot dărui nai mult din cunoașterea mea acumulata în cei 4 ani de Centru Leia, un centru de terapii alternative. Am început timid, cu puține resurse sa promovez aceste terapii având în spate o motivație puternică, fetita mea Leia care a trecut prin boala și a fost aproape de a pleca din viața asta. Eu, ca orice mama care dorește sa și salveze puiul m am pus pe treaba și am studiat mult și apoi am.pus în practic tot ce am învățat.
Așadar,, acum după 6 ani de la înființarea Centrului de terapii Holistice, având acelasi entuziasm ca și atunci m am hotarat sa fac un pas în evoluția mea și sa aduc în fața oamenilor terapeuți, speakeri, nutriționiști, oameni ce se ocupa cu dezvoltarea personală, oameni de valoare care pot dărui din cunoaștem lor, din valoarea lor, sa putem dezteleni minți împreună, sa schimbam mentalități, sa dărâmat.mituri, sa aducem zambete, speranța, încredere și iubire în sufletele voastre. Sa i cunoașteți.
Poate sunt în orașul vostru și nu știați de ei. Poate aveți nevoie de ei. Putem învață mereu ceva noi, sau putem privi din alt unghi sau perspectiva situatiile cu care ne confruntăm. Mereu invatam ceva nou, doar sa fim deschisi sa primim și să punem in practica. Nu avem decât de câștigat. Uneori soluția e simpla, sta după colt dar mintea nu ne lasă să o vedem. Așadar hai cu noi pe Zoom joia de la 20 la 21, cu alt invitat de fiecare data pentru a învăța lucruri noi
Te aștept sa participi în direct, sa pui întrebări oamenilor și să afli răspunsuri, accesând link-ul de mai jos. Accesul e gratuit.
Poți vedea înregistrarea emisiunii De vorba cu Oana Confesiuni de suflet pe pagina mea de Facebook Oana Gitlan sau pe YouTube Academiei Holistice sub umbrela căreia moderez aceasta emisiune.
Haideți sa fim în număr cât mai mare!
Un share ar fi minunat, sa afle cât mai mulți
Cu drag din drag!

De Vorba cu Oana - Un Nou Podcast Holistic www.holisticacademy.ro

De Vorba cu Oana – Un Nou Podcast Holistic www.holisticacademy.ro

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *