🌟 Anunțăm cu entuziasm parteneriatul strategic dintre Asociația Holistic Mark Club și Camera de Comerț și Industrie Iași pentru Proiectul Moldova Business Angels! 🌟

Astazi am avut o întâlnire profitabilă cu Președintele Camerei de Comerț și Industrie Iasi – Dnul Paul Butnariu în care am stabilit condițiile generale privind acest parteneriat.

Parteneriatul vine ca un pas firesc în eforturile noastre comune de a sprijini și dezvolta ecosistemul antreprenorial din regiunea Moldova. Prin colaborarea noastră, ne propunem să creăm oportunități unice pentru antreprenorii locali, facilitând accesul la finanțare, mentorat și resurse esențiale pentru succesul lor.

Proiectul Moldova Business Angels oferă o platformă dinamică ce conectează investitorii cu antreprenorii inovatori, contribuind la creșterea economică și dezvoltarea sustenabilă a regiunii. Împreună cu Camera de Comerț Iași, vom organiza sesiuni de pitching, workshopuri și evenimente de networking menite să aducă împreună liderii de afaceri și investitorii de top.

Beneficiile acestui parteneriat includ:

✅ Acces la capital pentru start-up-uri și afaceri emergente

✅ Mentorat și consultanță din partea experților și investitorilor cu experiență

✅ Oportunități de networking și colaborare pentru antreprenori și investitori

✅ Workshopuri și traininguri pentru dezvoltarea competențelor antreprenoriale

Ne dorim să transformăm ideile inovatoare în afaceri de succes și să contribuim la dezvoltarea unui ecosistem antreprenorial robust și sustenabil. Vă invităm să urmăriți activitățile noastre și să participați la evenimentele viitoare pentru a beneficia de resursele și oportunitățile pe care le oferim.

Rămâneți conectați pentru mai multe detalii și evenimente viitoare! 🚀💼

Primul partener în Proiectul Moldova Business Angels – Camera de Comerț și Industrie Iași

#MoldovaBusinessAngels #HolisticMarkClub #CameraDeComertIasi #Antreprenoriat #Investitii #StartUp #Networking #Inovatie #DezvoltareEconomica #ParteneriatStrategic

No votes yet.
Please wait...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *